Aanbrengen

Als je kiest voor spouwmuurisolatie dan is dat natuurlijk een slimme keuze. Je hebt de kosten binnen een jaar of 3 tot 4 weer terugverdient en kunt daarna blijven genieten van de lagere stookkosten. Door spouwmuurisolatie aan te brengen is het mogelijk om energie en geld te besparen.

Isolatiebedrijf

Je kunt besluiten om de spouwmuurisolatie zelf aan te brengen. Het is echter verstandiger om het door een isolatiebedrijf te laten doen. Door het materiaal op de juiste manier aan te brengen kun je een goede isolatie van je woning krijgen.

Wat kost spouwisolatie precies?

Contacteer isolatiebedrijven in jouw regio en vergelijk het aanbod. Op deze manier kun je kiezen voor een specialist die jou het beste kan helpen. Deze dienst is gratis en vrijblijvend.

Het is gemakkelijk werk!

Het is niet heel moeilijk om spouwmuurisolatie te plaatsen. Het is namelijk een kwestie van een paar gaten te boren in de buitenmuur om daarna de vlokken of isolatieparels in de muren te spuiten. Hierdoor is het een gemakkelijke ingreep, waarbij de woning eigenlijk niet aangepast hoeft te worden. Echter moet er wel gelet worden op een aantal zaken zoals het nieuwe vochtgehalte in huis en de ventilatie. Isolatie gaat namelijk gepaard met ventilatie en dienen er waarschijnlijk ook ventilatieroosters geplaatst te worden als deze er niet zijn. Een isolatiebedrijf kan jouw hier meer over vertellen.

Wat kost spouwisolatie?

Wil je weten wat het verschil in prijs is wanneer je voor het inhuren van een isolatiespecialist kiest? Wij helpen je verder en kunnen je in contact brengen met isolatiespecialisten. Door de prijzen naast elkaar te leggen kun je besparen op de kosten omdat je een goed beeld van de markt krijgt. Gebruik de offerte service om in contact te komen met lokale isolatiebedrijven.