Kosten EPS

Een van de manieren om je spouwmuur te isoleren is met de hulp van EPS parels. Het zijn kleine balletjes welke in de spouw gespoten worden. Een paar gaten in je muur en ze kunnen met groot gemak de spouwmuur opvullen. De kosten zijn vergeleken met bijvoorbeeld isolatieplaten relatief laag. Zeker als je de kosten vergelijkt met andere manieren van isoleren in je huis zoals bodemisolatie of dakisolatie.

De voordelen van EPS

De grootste voordelen van EPS zijn het aanbrengen van het materiaal. Een aantal gaten in de muur en de klus is al geklaard. Daarnaast is EPS materiaal gemakkelijk opnieuw te gebruiken. Tevens is EPS een materiaal wat ongevoelig is voor bacteriën en schimmels.

Wat zijn de prijzen van EPS?

Als je voor EPS kiest dan moet je rekenen op een prijs van rond de €20 euro tot €25 euro per m2. Dit is inclusief het arbeidsloon, het EPS materiaal en de kosten van de machine om de parels in de muren te spuiten.

De exacte kosten voor jouw situatie?

Wil je weten wat het verschil in prijs is indien je kiest voor het inhuren van een isolatiebedrijf? Wij helpen je graag verder en kunnen je vrijblijvend in contact brengen met isolatiespecialisten zodat je het aanbod kunt vergelijken. Door de prijzen naast elkaar te leggen kun je besparen op de kosten omdat je een goed beeld van de markt krijgt. Gebruik onze offerte service.