Het rendement

Het is goed om te ontdekken wat het rendement is als je spouwmuurisolatie wilt laten plaatsen. Het rendement is vergeleken met andere soorten isolatie hoog, omdat je binnen drie tot vier jaar je investering terugverdiend. Hierna is het pure winst. En na die paar jaar loopt het rendement van deze isolatie alleen maar op. Een twee-onder-een-kap huis kun je isoleren voor ongeveer €1500 euro. Na zo een 20 jaar heb je meer dan €9000 euro aan energie (voornamelijk gas) bespaart. En dat is dus nog zonder de stijgingen van de prijs van energie.

Wat kost spouwisolatie precies?

Contacteer isolatiebedrijven in jouw regio en vergelijk het aanbod. Op deze manier kun je kiezen voor een specialist die jou het beste kan helpen. Deze dienst is gratis en vrijblijvend.

Wat kost spouwisolatie?

Wil je weten wat het verschil in prijs is wanneer je voor het inhuren van een isolatiespecialist kiest? Wij helpen je verder en kunnen je in contact brengen met isolatiespecialisten. Door de prijzen naast elkaar te leggen kun je besparen op de kosten omdat je een goed beeld van de markt krijgt. Gebruik vandaag nog onze offerte service om in contact te komen met isolatiebedrijven.